• Slide 01
  • Slide 02
  • Slide 03
  • Slide 04
  • Slide 05
  • Slide 06

Školní slavnost

V sobotu 4.6. se v areálu školy ve spolupráci se SRPŠ konala „ Školní slavnost“.
Po slavnostním zahájení této akce proběhlo představení vycházejících žáků a budoucích prvňáčků. Zpestřením posezení v parčíku bylo vystoupení dětí z 1.třídy, které si připravily roztomilou básničku.
Dětští zástupci jednotlivých tříd pozvali veřejnost na prohlídku své třídy, kde na ni čekalo překvapení v podobě her, soutěží, kvízů, pokusů, tanečků.
Ve vestibulu školy byl připraven pro rodiče a hosty prodejní jarmark. Podle množství prodaných výrobků je jisté, že se dětem vyrobené dárečky povedly.
Vycházející deváťáci v prostorách parčíku překvapili obecenstvo divadelním představením pohádky O Červené karkulce. Podle bouřlivého potlesku se hercům vystoupení zdařilo na výbornou. Pak následovalo další zpestření programu v podobě společného tanečního vystoupení pod vedením děvčat z 9. třídy.
V prostorách před školou se konala další část programu. Náměstíčkem se bouřlivě rozeznělo vystoupení dětí celé školy Cup song. I zde děti celou veřejnost přesvědčily, že se na slavnost pečlivě připravily.
Celou akci zakončily hry pro všechny. Každá třída měla pro sebe i své rodiče připravenu pohybovou hru. Zde se rodiče ukázali jako velice soutěživí. Odměnou jim byla svou ratolestí darovaná medaile.
Velký dík patří rodičům z řad SRPŠ, kteří se zasloužili o super organizaci a o bohaté občerstvení. Paní kuchařky se vyznamenaly jedinečnými zákusky.
Akce se vydařila i díky krásnému počasí a už se těšíme zase za rok.
Mgr. Ludmila Cigánková